hirdetés

Keresési eredmény a(z) „kriszt magdolna” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Litera Rádió

Litera Rádió: Irodalmi párok – Balla Zsófia és Báthori Csaba

2008. március 8-án az Irodalmi párok sorozat estjén Balla Zsófiával és Báthori Csabával Bán Magda és Torma Tamás beszélgetett a Nyitott Műhelyben. A sorozatszerkesztő Kriszt Magdolna volt. A Litera Rádió Retró-sorozatában publikált hanganyagok közül ez a második. Hallgassák meg.

Litera Rádió

Litera Rádió: Irodalmi párok – Esterházy Péter & Dés László

Ma két éve halt meg Esterházy Péter. 2007. március 15-én az Irodalmi párok sorozat V. estjén Esterházy Péterrel és Dés Lászlóval Bán Magda és Torma Tamás beszélgetett a Nyitott Műhelyben. A sorozatszerkesztő Kriszt Magdolna volt. Közülük hárman már nincsenek velünk. – Litera Rádió.

Gyász

Kriszt Magdolna temetése és virrasztás

Barátunkat, volt kollegánkat, Kriszt Magdolnát 2016. június 28-án helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben. Előtte, június 13-án este a Nyitott Műhelyben gyűlnek össze barátai, tisztelői az emlékére rendezett virrasztáson.

Gyász

Meghalt Kriszt Magdolna

2016. május 23-án hajnalban meghalt Kriszt Magdolna kultúra- és irodalomszervező, szerkesztő, a Litera egykori munkatársa, barátunk. Augusztusban lett volna negyvennyolc éves.

Ott jártunk

HA – Zenés-irodalmi élvezetek az iF-ben

A Ráday utcai iF kávézóban kezdődött tavaly novemberben egy sorozat, Text&Jazz címmel. Már a neve is sokat ígért, irodalmi szövegeket muzsikával, dzsesszel, kortárs zenével. Fellépett Németh Gábor és Szemző Tibor, Nagy Gabriella és Legát Tibor, Péterfy Gergely és Oláh Kálmán. – Ott jártunk.