hirdetés

Keresési eredmény a(z) „netnapló” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

HÍR

SZABADNAPLÓ 2014 - Újraindul a Litera naplópályázata!

A Litera Szabadnapló 2014 címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!

Hír

Jövő héten indul Fotónapló-sorozatunk

A Litera jövő héttől fotónapló-sorozatot indít. Havi egy/két alkalommal kortárs fotósok művei lesznek láthatóak netnapló-rovatunkban: Bach Máté, Bahget Iskander, Burger Barna, Dézsi Judit, Hegedűs János, Stekovics Gáspár és saját fotósunk, Valuska Gábor kortárs írókról készült fényképei.

Szabadnapló-pályázat

Kié lesz a Litera Szabadnapló-díja?

A Litera 10. születésnapja évében, 2012-ben Szabadnapló-pályázatot hirdetett. Olyan, naplóírásra kedvet érző, az olvasók érdeklődésére számot tartó témát választó pályázók jelentkezését várjuk, akik szeretnék megmutatni tehetségüket, és részt venni a versenyben, amelyben elnyerhetik a Litera Szabadnapló-díját. 

Szabadnapló

Továbbra is várjuk a naplópályázatokat!

A Litera Szabadnapló című naplópályázata márciusban elindult. Az első kiválasztott szerző, Turóczi Ildikó naplóját már olvashatták, ám hogy ki írja a "szabadnaplót" áprilisban, hamarosan eldől.

Szabadnapló

Hamarosan jön az első Szabadnapló!

A Litera nemrég Szabadnapló címen naplópályázatot hirdetett. A Litera szerkesztősége első alkalommal Turóczi Ildikót választotta, akinek március 5-étől olvashatják naplóját oldalunkon.

Pályázat

SZABADNAPLÓ - A Litera naplópályázata!

A Litera Szabadnapló címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!

Hír

A fa alatt

Az év hátralévő napjain ünnepi kínálattal várjuk olvasóinkat. Nagyvizit Juhász Ferencnél, körkérdés az év legnagyobb és legfontosabb írói-irodalmi teljesítményeiről és eseményeiről, Az év verse, a Penna Írósuli netnaplója, autista gyerekek rajzaival kortárs szerzők írásai az Alibiből, videók, és a rendezvények között egy mindent elsöprő: a tizedik előszilveszteri partink a Trafóban. Tartsanak velünk az ünnepek alatt is!

Jubileumi parti

10 híres sztori - A Litera 10. előszilveszteri partija

Vajon hogyan alakulna Pierre Bezuhov, Hamlet, Raszkolnyikov vagy Gregor Samsa sorsa, ha jeles kortárs íróink kezébe adnánk életük irányítását? A Litera irodalmi portál tíz kiváló szerzője magyar és világirodalmi klasszikusok jól ismert jeleneteit és hőseit kelti életre december 30-án a Trafóban. Nagyszabású és fergeteges jubileumi partit ígérhetünk.

Netnapló extra

Karácsonyi ének

A Litera (egyik) karácsonyi ajándéka az olvasónak, hogy egy héten át zenészek és dalszövegírók, dalköltők naplóját közli. Rutkai Bori, Ujj Zsuzsi, Bárdos Deák Ági, Novák Péter, Frenk, Legát Tibor és Kollár-Klemencz László dalos naplóit olvashatjátok majd.

2flekken

A test imádása – India

A fiatal Rosztov gróf testi feltámadása izgatott, ahogyan bokrokba, fákba kapaszkodva feltápászkodik. Ez illett ide, a lábadozás életigenlése. - Takács Zsuzsa 2flekken.

További találatok

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Szandál zoknival és anélkül

2017. július 21. - FISZ Tábor

A focipályának használt, aggasztóan lejtő rét alsó felén, a domb párkányán, árnyas fák alatt tartjuk a prózaíró műhelyt pénteken is. Az érdekel, mi van írás előtt. Hogyan építjük fel majdani karakterünket, miképp döntünk az elbeszélés formájáról. - A FISZ Tábor pénteki naplóját Szabó Róbert Csaba jegyzi.

Siklók és jelenések

2017. július 20. - FISZ Tábor

Úszás után négyen állunk mezítláb a parton. Izzok a D-vitamintól, tele vagyok versekkel, egészség. Találtunk egy siklót, azt sasoljuk mikor dugja ki újra a fejét. Jenniferrel írnánk róla valamit, szeretnénk valami közössel készülni a másnap esti felolvasásra. – A FISZ Tábor mai naplóját Hyross Ferenc írja.

Mókus a pingpongasztalon

2017. július 19. - FISZ Tábor

„ilyen öregen miért nincs annyi rutinom, hogy tudjam: a legkevésbé se jó érzés netnaplót írni egy írótábori este másnapján. Mintha a fogam húznák. Most járt le tizenhét perce a kikönyörgött plusz órám.” – Ezen a héten a FISZ Tábora írja a netnaplót, ma Szálinger Balázs bejegyzését olvashatják.

Mínusz első nap – 24 óra töredék

2017. július 17. - FISZ Tábor

Egyketted részben Magritte fája tehát itt van, az Alföldön, egyketted részben Visegrádon, a Mogyoróhegyen, a FISZ táborban. A Mogyoróhegyen zuhanyzáshangja van, az Alföldön kutyacsaholás. Már amikor nem kutyaszuszogás. – Ezen a héten a FISZ Táborának netnaplóit olvashatják, elsőként Korpa Tamás bejegyzését.

Netnapló

Már ezért megérte

Hajdúböszörményi Írótábor - 2017. július 15.

A fáradtságon kívül talán egyetlen erősebb érzés kerít hatalmába a műanyag poharak és félig szívott cigaretták csikkjeinek összeszedése közben, mégpedig valami furcsa elmúlás érzése. Ma egy évre újra elengedjük egymást a gyerekekkel, tanárokkal. – A Hajdúböszörményi Írótábor idei utolsó naplóját Papp-Für János írta.

Netnapló

Deszpászító

Hajdúböszörményi Írótábor - 2017. július 14.

Hamvas Bélán keresztül tematizáljuk a bolond funkcióját, mibenlétét Shakespeare drámáiban. Hogy az élettel az a baj, hogy nincs a közönséghez hasonló objektív perspektívánk, amivel meg tudjuk mondani, ki a bolond. – A VI. Hajdúböszörményi Írótábor naplóját Locker Dávid írta. Érdemes a videót is megnézni.

Netnapló

Itt vagyunk, együtt vagyunk

Hajdúböszörményi Írótábor - 2017. július 13.

A folyamatosan romló idő megtizedeli az erre nem épp felkészült hallgatóságot, de tizenegykor újra teltház van a díszteremben, ahol Bezerédi Zoltán zseniális előadását hallgatjuk meg Esterházy Péter emlékére. – A Hajdúböszörményi Írótáborból Weeber Luca Borbála jelentkezik.

Netnapló

Műhelymunkák

Szekszárdi Magasikola - 21017. július 13.

Végül arra jutottunk, hogy ezen írások alkotói inkább más szövegeket hozzanak a holnapi felolvasóestre. Szerintem az ilyen vitákkal egyáltalán nincs probléma. Sokan azért is jövünk a táborba, hogy visszajelzéseket kapjunk írásainkról. - A Szekszárdi Magasiskola csütörtöki napjáról Rubicsek Máté számol be.

Netnapló

Mindenkire sor kerül

Szekszárdi Magasiskola - 2017. július 12.

Nincs mellébeszélés, nem lehet. Nincs helye. Kérdések vannak, metszően pontosak, elgondolkodtatóak. - A Szekszárdi Magasiskola szerdájáról Aradi Gizella írt.

Netnapló

A szociológus esete az írótáborral

Hajdúböszörményi Írótábor - 2017. július 12.

...egy visszatérő táborlakó zseniálisan őrült elképzelésére kapjuk fel a fejünket – versírás programozással. A terv egy esztergagép beprogramozása úgy, hogy egy női test formájában alkossa meg a szöveget. – A Hajdúböszörményi Írótáborból Béres Zsuzsa naplóját olvashatják.

További találatok

Keresési találatok a(z) Láthatás kategóriában

NAPLOPÁS

Merlin Színház (Bp. V., Gerlóczy u. 4.)
Kezdő dátum: 2007-11-18 19:00:00

Keresési találatok a(z) LiteraTV kategóriában

Keresési találatok a(z) Haddszóljon kategóriában

Netnapló 2006. január elsején II. rész

Furcsa így ünnepek után. Mintha minden utazás előtti elválás, minden betegség körüli aggodalom, minden sértő szó miatti megbánás, minden megaláztatás miatti keserűség összesűrűsödne. Különleges...

Netnapló 2006. január elsején I. rész

Az újév szétesett. Minden évben szétesik valamiért, de az idén az időjárás is… Amíg december gondos szigorral összefogta a világot faggyal, hóeséssel, addig január elsején lucskos eső permetez,...