hirdetés

Keresési eredmény a(z) „pályázat” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Novellapályázat

Novellapályázatot hirdet a Központi Statisztikai Hivatal

Novellaíró pályázatot hirdet az idén 150 éves Központi Statisztikai Hivatal, amelynek célja a magyar hivatalos statisztika alapító atyja, Keleti Károly tevékenységének megismertetése. Határidő: 2017. november 1.

PÁLYÁZAT

„Egyszóval… a költészet” – Az Arany-év és a PIM pályázata

Az Arany János-emlékév keretében a 200 éve született költő, irodalomszervező és kritikus örökségére megemlékezve a Petőfi Irodalmi Múzeum nyílt pályázatot hirdet Arany János életműve által inspirált szépirodalmi és kritikai művek megalkotására.

Íróda – Gyerekirodalmi Íróképző

A Cerkabella Kiadói Műhely ÍRÓDA névvel Gyerekirodalmi Íróképző tanfolyamot indít. A tervezett előadások, workshopok 6 hónapon keresztül (2017 októberétől 2018 áprilisáig), kéthetente szombatonként zajlanak.

PÁLYÁZAT

Láthatatlan Szeged – pályázati felhívás

Az Apertúra Magazin „Láthatatlan Szeged" címmel pályázatot hirdet olyan rövid írásművek, fotóesszék vagy videoesszék készítésére, melyek Szeged város vizuális hirdetési kultúráját, valamint a helyi zenekarok promóciós videoklipjeit elemzik, értelmezik.

Pályázat

Gyermekirodalmi pályázat

A Szitakötő gyerekfolyóirat alkotói pályázatot hirdet „Hangorkán” címmel, vers, próza és ismeretterjesztő cikk kategóriában. Szeptember 11-ig várják a pályaműveket.

Pályázat

A Tekintet folyóirat novellapályázatot hirdet

A Tekintet folyóirat jeligés novellapályázatot hirdet 18-40 év közötti alkotóknak. A művek terjedelme legföljebb 12 ezer karakter lehet, előnyt élveznek azok a művek, amelyek a mai Magyarország egy-egy égető szociális, gazdasági vagy politikai problémáját állítják középpontba. Határidő: 2017. szeptember 30.

Eredmény

Az Álljon meg egy novellára! pályázat eredménye

A JCDecaux Álljon meg egy novellára! című pályázata hivatalosan is lezárult, a beérkezett novellák értékelése megtörtént. Íme, az eredmények.

PÁLYÁZAT

Drámapályázat a rendszerváltoztatásról

A Békéscsabai Jókai Színház és a Bárka folyóirat drámapályázattal járul hozzá a 30 évvel ezelőtt történt rendszerváltoztatás folyamatának jobb megértéséhez és méltó színházi megörökítéséhez. A pályamunkákat november 7-ig várják. 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Álljon meg egy novellára! – pályázatot hirdet a JCDecaux

A buszra, villamosra való várakozás perceit igyekszik tartalmasabbá és kellemesebbé tenni irodalmi akciójával a JCDecaux, ezért ötperces novellákra hirdet pályázatot a vállalat. A legjobb munkákat nyáron magyarul és angolul olvashatják a budapestiek és az ide látogató turisták belvárosi utasvárókban. A beérkezett művek között a Grecsó Krisztián, József Attila-díjas író által elnökölt zsűri válogat.

Pályázat

Újságírók pályázatait várja a Vízy Dorka Alapítvány

A Vízy Dorka Alapítvány idén másodjára ítéli oda a Vízy Dorka-díjat egy kiemelkedő újságírói teljesítmény elismeréseként. A díjra rádiós, televíziós és írott sajtóban dolgozó újságírók pályázhatnak (életkori megkötés nélkül), egy, az előző évben megjelent anyaggal. A pályázat benyújtási határideje: április 20.

További találatok

Keresési találatok a(z) Láthatás kategóriában

A Pál utcai fiúk napja

Petőfi Irodalmi Múzeum (Bp. V., Károlyi Mihály u. 16.)
Kezdő dátum: 2008-04-09 10:00:00

Darvasi László: Bolond Helga

MU Színház (Bp, XI., Körösy József utca 17.)
Kezdő dátum: 2008-04-01 20:00:00

IV. Gyermekirodalmi Fesztivál és Vásár

Kossuth Klub (Bp. VIII., Múzeum u. 7.)
Kezdő dátum: 2008-03-07 10:00:00

Jordi Galcerán: A GRÖNHOLM-MÓDSZER

Új Színház nagyszínpada (Bp, VI., Paulay Ede utca 35.)
Kezdő dátum: 2008-01-10 19:40:00

A nézőtérrel szemben

Sirály (Bp. VI., Király u. 50.)
Kezdő dátum: 2007-04-04 18:00:00

műKEDDvelő: Tóth Krisztina

MU Színház (Bp. XI., Kőrösy J. u. 17.)
Kezdő dátum: 2006-10-03 18:00:00

EFOTT 2006 (júl. 18-22.)

Balatonzamárdi
Kezdő dátum: 2006-07-22 11:00:00

Az Irokéz Galéria bemutatja: Csáki László: Képregények

Irokéz Galéria (Szombathely, Thököly u. 36.)
Kezdő dátum: 2006-07-11 19:00:00

Kiruccanni Középföldére

Millenáris (Bp, II., Fény u.20-22.)
Kezdő dátum: 2006-01-08 09:00:00

Terézvárosi szépírói pályázat díjkiosztó ünnepsége


Kezdő dátum: 2005-04-14 16:00:00
Bp, VI., Andrássy út 45.
További találatok

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Netnapló

Margitliget

Imre Eszter - 2016. szeptember 2.

Ma estére már elég kómásan értem haza, és eszembe jutott, hogy kicsit vicces, hogy egy sima hétköznapi nap naplójában írok a bulinegyedről, a péntek este írt naplóm pedig egy kis budai sétányról szól. De az igazság az, hogy sehol máshol nem lennék most. Nagy dolog ez, és szerencsére egyre többször ez a meghatározó tapasztalásom, hogy ott a legjobb, ahol éppen vagyok. – Imre Eszter szabadnaplója péntekről.

Az archaikus könnycsepp világa

Turós Margaréta - 2014 december 12.

A hófehér ruhák világítanak a gyertyák fényében, Buddha nagyon boldog lehet ennyi szépségtől, akkor is, ha ma már fog nélkül tekint le az örökkévalóságból. Mintha egy láthatatlan szál egy pillanatra elszakadna ég és föld között. -Turós Margaréta naplója péntekről.

Netnapló

A pagodagyermekek

Turós Margaréta - 2014. december 11.

Elkápráztató, olyan mintha egy másik világba lépne az ember. Távoli, soha nem látott fényekből és hihetetlen zöldből emelkedik ki az Angkor Wat. Buddhista szerzetesek narancssárga ruhái ragyognak a fényben, majmok szaladgálnak, és a meztelen talpú, gyönyörű, apró gyermekek képeslapokat árulnak. - A Szabadnapló-pályázat versenyzője, Turós Margaréta naplóját olvashatják.

Netnapló

László Szabolcs: Az írótábor a paradicsomba megy

Fiktív Tata - Pályázat, 2013. június 12.

Az öreg legyintett, és lassú léptekkel járta be a gyászos panteont, amiben a népszerű írók meg költők immár önmaguk viaszos bábújaként szerepeltek, s azon töprengett, hogy ki vagy mi képes ilyen ördögi pontossággal kivitelezett akcióra. - Ezen a héten napló helyett Fiktív Tata című pályázatunk darabjait olvashatják.

Netnapló

Kádár Valéria: Titokzatos ihletés

Fiktív Tata - Pályázat - 2013. június 13.

Írói munkássága hajnalán rendszeresen járt Tatán az írótáborban, hogy kamatoztassa addigi tudását, és mert egy titok fűzte őt a Tatai-tóhoz. - Ezen a héten napló helyett Fiktív Tata című pályázatunk darabjait olvashatják.

Netnapló

Solti Gyöngyi: Csikós Emma végnapjai

Fiktív Tata - Pályázat, 2013. június 12.

A nagyobb gyerek - úgy tizenöt körül lehetett - illedelmesen ült, széke mellett a labdája, rajta a monogramja: EP. - Ezen a héten napló helyett Fiktív Tata című pályázatunk darabjait olvashatják.

Netnapló

Rácz Krisztina: Nagy Szellemek találkozása

Fiktív Tata - Pályázat, 2013. június 11.

A mai az utolsó napunk itt a Földön, mielőtt visszatérnénk az Öröklétbe, ezért azt mondom: ne vesztegessük az időt! Ajándékba kaptunk hét napot, hogy részt vehessünk a táborban, és ezzel az életben: hálálja meg mindenki egy-egy darabbal… önmagából! - Ezen a héten napló helyett Fiktív Tata című pályázatunk darabjait olvashatják rovatunkban.

Netnapló

Folyóparti rock’n’roll

Nagy Kata - 2012. július 27.

A pánikhangulat akkor tör ki, amikor a titkos stoppos cselem se válik be: ezt általában az első egy óra után szoktam bevetni. Kihúzom magam, nem gondolok semmire, és protestáns létemre elkezdem diszkréten énekelni a katolikus karizmatikus megújulás dalait. Úgy a harmadik-negyedik dalnál fel is szoktak venni.  - A Litera Szabadnaplóját ezen a héten Nagy Kata írja. A pénteki bejegyzést olvashatják.

Szabadnapló

Húsvét

Dávid Gyula - 2012. április 9.

SZABADNAPLÓ! Szóval – ez a szavajárásom, mint másoknak az úgymond – évekig külföldön éltem (erről lesz még szó), olyan országban, ahol sok minden egészen más, mint idehaza. - Ezen a héten naplópályázatunk második jelöltjének, Dávid Gyulának a naplóját olvashatják. 

Ti

2008. augusztus 1. - Tamás Zsuzsa
Tanulság nincs, legalábbis hollywoodi sikertörténetről nem számolhatok be. Volt köztünk egy emberi viszony. Volt egy-két amolyan „ahhoz képest” sikeres próbálkozás az érdektelenség áttörésére, tógába öltözés, alvilágfestés, betűszobor készítés, effélék – semmi sem sikerült tökéletesen. Volt egy utolsó óránk, és voltak gesztusok, amikből úgy érezhettem, talán nem volt hiábavaló ez az egy év. Mindenestre elhagytam a pályát.
További találatok

Keresési találatok a(z) Haddszóljon kategóriában

2009 legfrisebb pályázata

Tisztelt cím, kedves olvasó! Utólagos engedelmeddel szeretnénk lapunkat , www.tollal.hu röviden bemutatni. 2008. augusztus 14-én kelt életre a lap, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy...

WARNING!!! ¦ Mindenki figyelmébe! ¦ WARNING!!! (befejező rész)

II. Szavazás a „beérkezett” pályamunkákra: A pályamunkák beérkezési határidejének elérkezésekor egy újabb „mappát” hozok létre, ennek megnevezése pedig: «BELSŐ_PÁLYÁZAT_I. – PÁLYAMŰRE SZAVAZÁS»...

WARNING!!! ¦ Mindenki figyelmébe! ¦ WARNING!!! (folytatás)

A lebonyolítást a következőképpen gondolom. I. A Pályázat-indítás menete: Aki reagálni szándékozik, vagyis elfogadja „kihívásomat” – és részt is kíván venni a belső verseny-pályázatban –, tegyen...

WARNING!!! – MINDENKI FIGYELMÉBE! – WARNING!!!

JAVASLAT és VERSENY-FELHÍVÁS Üdv, „Literátorok”! Két dolgot vázolnék. Az első: Felvetődött itt néhány hete, hogy bizonyos – eleddig ismeretlen – „férgek” (vagy „féreginák”) LELOPJÁK az ide...

Vizsla-sztoriverseny

Itt olvashatod a pályázat feltételeit </br>

A Bretter pályázat nyertesei

Dimény Lóránt Farkas Zsolt Kábé Kuti Csongor Magyary Ágnes Móra Zoltán (bocs, de vannak akiket érdekelt) Hümm, hümm...jajj miket mondok, szóval Ühüm, ühüm...

pályázat

novellla 1percesek 3 óra alatt jutalmakkal RÁDIO EXTREMen 94.2 minden pénteken 10-13 oráig alkalmanként 3 versenyzővel