hirdetés

Keresési eredmény a(z) „papp tibor” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Gyász

Elhunyt Papp Tibor

Elhunyt Papp Tibor író, költő, tipográfus. A József Attila-díjas alkotó, a magyar avantgárd meghatározó személyisége, a párizsi Magyar Műhely alapító szerkesztője szerdán Budapesten élete 83. évében halt meg – közölte a Magyar Írószövetség és a Magyar Műhely csütörtökön az MTI-vel.

A Litera bemutatja

Látványköltemények

A "Litera bemutatja" 2011. február havi személyének, Kele Fodor Ákosnak szövegeit Csobánka Zsuzsa, Gintli Tibor és Papp Tibor kisesszéi térképezik fel.

Ott jártunk

Saját idő

Milyen szép is lenne, ha a Közraktár utcai megálló után a Magyar Műhely-station következne, ahol a mozgólépcsőn a BNP-csomóponthoz érkeznénk fel, oda, ahol a Bujdosó-Nagy-Papp sugárutak összefutnak. - Nagy Bernadett tudósít Papp Tibor életmű-kiállításáról.

Papp Tibor költőnek szentelt különszámot a Revista Texto Digital című folyóirat

Papp Tibor Párizsban élő költő iskolateremtő munkásságával a brazíliai Revista Digital Texto című folyóirat különszámban foglalkozik.

Konferencia

Konferencia az avantgárd irodalom megújulásáról a 80-as években

A Magyar Írószövetség Avantgárd Szakosztálya, a Bohár András Kör 2009. január 20-án 10 órától konferenciát rendez a Magyar Írószövetség székházában, amelynek témája a 80-as évek magyar avantgárd irodalma Magyarországon és a határon túl.