hirdetés

Keresési eredmény a(z) „penna Írósuli” címkére

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Netnapló

A Karácsonyhoz

Penna Írósuli - 2011. december 25.
Közeledsz. Aztán betoppansz, végigsöpörsz a házon, fényeket, csillagokat és csomagolópapírt szórsz szét a lakás minden pontján, aztán három napig itatsz, és eltűnsz. Én meg takaríthatom utánad a vécét! - Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják a Literán.  A hetedik naplót olvashatják vasárnapról, a 18 éves Verhás Mátétól. 

Netnapló

Első és utolsó vacsora

Penna Írósuli - 2011. december 24.
Karácsonyi Angyal, ha létezel... kérhetném tőled azt, hogy több lány ne fogyjon el? - Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják a Literán.  A hatodik naplót olvashatják szombatról, a 17 éves Riel Rosehill tollából. 

Netnapló

Karácsonyi Napló

Penna Írósuli - 2011. december 23.
Fél hétkor (7) buszról leszállva szokásos úton gyaloglás, telefoncsörgés észlelése, telefon felvétele, tartózkodási hely megadása (gyümölcsfáim tetején pálinka szerelmemmel), amúgy a Közértnél. Tizenöt (15) perc után beérés Gyermekotthonba, elszámolások, száguldás következő programra. Végre egy nem átlagos nap. - Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják a Literán.  Az ötödik naplót olvashatják péntekről, a 17 éves Pekár Biankától.

Feleim

Penna Írósuli - 2011. december 22.
Félek a Karácsonytól. - Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják a Literán.  A negyedik naplót olvashatják csütörtökről, a 16 éves Bakó Bogitól.


Netnapló

Huszonegy

Penna Írósuli - 2011. december 21.
Egy azonban egészen bizonyos: holnaptól kevesebb lesz a sötétség a Földön, minden egyes pillanattal egyre nő a Fény egészen a távolba vesző júniusig... -  Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják a Literán.  A harmadik naplót olvashatják szerdáról, a 16 éves Patthy Loránd tollából.


Netnapló

Once upon a december

Penna Írósuli - 2011. december 20.
Szeretet, hát te mit csinálsz itt? Neked aztán igazán nincs itt semmi keresnivalód! - Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják. Az Abody Rita vezette kis társaság nem hivatalos iskola, inkább amolyan szellemi formáció, amely azért született 2009 tavaszán, hogy 10-15 éves kamaszoknak nyújtson lehetőséget a kreatív írás gyakorlására, az írás örömének felfedezésére. A második naplót keddről a 16 éves Kneisz Dóri jegyzi.

Netnapló

A peremgyerek

Penna Írósuli - 2011. december 19.

Az idei karácsonyi naplót a Penna Írósuli ifjú tollforgatói írják - az Abody Rita vezette kis társaság nem hivatalos iskola, inkább amolyan szellemi formáció, amely azért született 2009 tavaszán, hogy 10-15 éves kamaszoknak nyújtson lehetőséget a kreatív írás gyakorlására, az írás örömének felfedezésére.  - Az első naplót olvashatják hétfőről a 16 éves Pataki Tamara tollából.