hirdetés

Keresési eredmény a(z) „szabadnapló” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Pályázat

SZABADNAPLÓ 2016 - Továbbra is várjuk új szabadnaplóíróinkat! (FOLYAMATOS)

A Litera Szabadnapló 2016 címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!

Szabadnapló-pályázat

SZABADNAPLÓ 2016 - Változatlanul várjuk új szabadnaplóíróinkat!

A Litera Szabadnapló 2016 címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!

Szabadnapló-pályázat

SZABADNAPLÓ 2015 - Újraindul a Litera naplópályázata!

A Litera Szabadnapló 2015 címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!

HÍR

SZABADNAPLÓ 2014 - Újraindul a Litera naplópályázata!

A Litera Szabadnapló 2014 címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!

Szabadnapló-pályázat

Kié lesz a Litera Szabadnapló-díja?

A Litera 10. születésnapja évében, 2012-ben Szabadnapló-pályázatot hirdetett. Olyan, naplóírásra kedvet érző, az olvasók érdeklődésére számot tartó témát választó pályázók jelentkezését várjuk, akik szeretnék megmutatni tehetségüket, és részt venni a versenyben, amelyben elnyerhetik a Litera Szabadnapló-díját. 

Szabadnapló

Továbbra is várjuk a naplópályázatokat!

A Litera Szabadnapló című naplópályázata márciusban elindult. Az első kiválasztott szerző, Turóczi Ildikó naplóját már olvashatták, ám hogy ki írja a "szabadnaplót" áprilisban, hamarosan eldől.

Szabadnapló

Hamarosan jön az első Szabadnapló!

A Litera nemrég Szabadnapló címen naplópályázatot hirdetett. A Litera szerkesztősége első alkalommal Turóczi Ildikót választotta, akinek március 5-étől olvashatják naplóját oldalunkon.

Pályázat

SZABADNAPLÓ - A Litera naplópályázata!

A Litera Szabadnapló címmel egész éves netnapló-pályázatot hirdet. A próbanaplók beküldési határideje folyamatos. Oldalunkon havonta egyszer olvashatóak majd a pályaművek. Várjuk a jelentkezéseket!


Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

Netnapló

Minden megvan

Ivády Nóra - 2016. szeptember 30.

A raszta legények, no meg mi is úgy nézzük a vidám táncosokat, ahogy Tonio Kröger nézhette őket, illetve, mint nézte Hans Hansent, mint táncolt Ingeborg Holmmal, miközben mély szomorúság öntötte el a szívét, hogy nem tud a polgári boldogság részévé válni.- Ivády Nóra pénteki szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Szürke hétköznapok

Ivády Nóra - 2016. szeptember 29.

A nagy egyenlősdi ellenére szépen kirajzolódnak ám a kasztok, itt is. Vannak a nagy gyaloglók, akiknél nem tudni, hogy pénzhiányból vagy csak babonából még biciklit sem használnak. Aztán jönnek a biciklisek, majd a motorosok. - Ivády Nóra csütörtöki szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Kutyafuttában

2016. szeptember 28. - Ivády Nóra

Nem érti, hogy ha egyszer, pár másodperccel korábban volt csirke, akkor most miért nincs. Egész délelőtt téblábol, nem találja a helyét. Ha belekóstolsz a mennyországba, utána már a hétköznap maga a pokol. - Ivády Nóra szerdai szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Day and night in Paradise

2016. szeptember 27. - Ivády Nóra

Felveszem a fejlámpámat, amiben alig pislákol az élet és lázas tagokkal tekerni kezdek hazefelé. Barátkozom a magassággal. Ugrani akarok, de még édesgetem a pillanatot. Tudom, hogy félni fogok. Most még nem félek. Akkor miért nem ugrok? - Ivády Nóra keddi szabadnaplóját olvashatják.

A dzsungel ritmusa

2016. szeptember 26. - Ivády Nóra

Szinte rezeg a sötétben az egész természet. Izegnek-mozognak a fákon a levelek. Ez rendben is van. Mi van még? A tenger a háttérben adja a basszust. Soha nem téveszt, és soha nem hagy ki egy ütemet sem. Valami állat halkan kaparja a ház gerendáit, feszegeti kis körmével. - Ezen a héten Ivády Nóra írja a szabadnaplót.

Netnapló

Folytatódik a szép, csendes őszi idő

Nagy Kata - 2016. szeptember 23.

Lefekvés előtt a világ legidősebb embereit nézegetem a neten. Szusi, zöld tea, és sok alvás – egy 116 éves japán nő szerint ez a recept. Azért az az érzésem, valamit eltitkol, ha 100 év alatt négy férjet is elfogyasztott. – Nagy Kata pénteki szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Egy régi szeptemberi nap

Nagy Kata - 2016. szeptember 22.

Marika néni persze azt sem vette észre, hogy Szabó Peti hátrafordult, és megbökte Erikát a melle környékén a rotringgal, a hónalja alatt, csak hogy nevessen még jobban, de Erika nem nevetett még jobban ettől. - Nagy Kata csütörtöki szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

WC-n sírni

Nagy Kata - 2016. szeptember 21.

A munkahelyemen kapok egy tisztességes migrénrohamot, miután egy tapintatlan rododendron kinézetű férfi 619 darab lufit fúj fel egy géppel velem egy légtérben. - Nagy Kata szerdai szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

A konyha és a bugyrok

Nagy Kata - 2016. szeptember 20.

Az összecsukott napernyőket nézzük, amelyek egy csoport összeborult imádkozó apácára hasonlítanak a homokviharban, amit apokalipszisnek hisznek. Mesélek G.-nek a némasági fogadalmat tett apácákról és szerzetesekről, akikről nemrég olvastam egy cikket. - Nagy Kata keddi szabadnaplóját olvashatják.

Netnapló

Bent

Imre Eszter - 2016. szeptember 4.

Azért annyira jó ez az egész, mert valóban tudatosul az emberben minden, amit magában hordoz a vörös háló a kulcsokkal, és tényleg zuhog az emlékeső, mintha dézsából öntenék. - E heti szabadnapló-írónk, Imre Eszter vasárnapi bejegyzését olvashatják.

További találatok