hirdetés

Keresési eredmény a(z) „szegedi tudományegyetem” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Litera Rádió

Litera Rádió – Re:kerekasztal, a Hazai-ügy

Március 8-án, Szegeden A maximalista címen Hazai Attila emlékére konferenciát rendeztek, melynek részeként került sor a Re:kerekasztal – A Hazai-ügy című beszélgetésre. Angyalosi Gergely, Farkas Zsolt, Margócsy István, Németh Gábor és Szilasi László, az emlékezetes 1998-as kerekasztal résztvevői ültek újra asztalhoz. Hallgassák meg!

Hír

Hallgatag évtized, az 1970-es évek

Hallgatag évtized, az 1970-es évek címmel rendez konferenciát a Szépírók Társasága és a Szegedi Tudományegyetem Magyar Irodalmi Tanszéke november 16-17-én Szegeden. A kétnapos tudományos eseményen tizenkét eladás hangzik majd el.

Hír

Esterházy-konferencia lesz holnap Szegeden

Hagyomány és fordulópont: Esterházy recepciója a kelet-európai régióban címmel rendez nemzetközi tudományos konferenciát a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) április 27-én. 

Programajánló

Jubileumi konferencia: A világ végéig Christoph Ransmayrral

Idén ünnepli a Szegedi Tudományegyetem Osztrák Irodalom és Kultúra Tanszéke megalakulásának huszadik évfordulóját, amelyet egy német nyelvű nemzetközi konferenciával ünnepelnek meg. A konferencia előadásai egy szintén jelentős évfordulóhoz kapcsolódnak: az idén hatvanadik születésnapját ünneplő, világhírű osztrák író Christoph Ransmayr munkásságát mutatják be.