hirdetés

Keresési eredmény a(z) „turóczi ildikó” címkére

Keresési találatok a(z) Netnapló kategóriában

A kettősség, ami kísér és kísért

2012. március 11. - Turóczi Ildikó

Itt semmi nem evidens, semmi nem nyilvánvaló: van white-man time, és van black-man time, van irdatlan kosz és szegénység, és van igény nemzetközi standardokra, mindenki nagyon keresztény és senki sincs, aki ne hinne az ősök szellemében, az amulettek hatásában... - Turóczi Ildikó befejező Szabadnaplója.

Saját hajat hordani nem ésszerű dolog

2012. március 10. - Turóczi Ildikó

Ha bomlik már a frizura, akkor csak a póthajat kell beadni a szalonba. Ez Európában nem így van? – néz rám. Hát nem éppen, válaszolom, az én hazámban csak az hord parókát, aki valamiért elvesztette a saját haját. Mi a fejünket visszük a szalonba, nevetem el magam. - Turóczi Ildikó szabadnaplója.

Black-man time

2012. március 9. - Turóczi Ildikó

„Ahhoz, hogy megtapasztaljam azt a szegénységet, és nincstelenséget, amiben négy gyermekből egy meghal, be kellene költöznöm pár napra az egyik viskóba. Nem tudom megtenni” avagy Black-man time. - Turóczi Ildikó Szabadnaplója.

Alternatív medicina

2012. március 8. - Turóczi Ildikó

Minden gyermek előtt egy-egy lavór, a mosdószappant kézről kézre adják, a nagyobbak segítenek a kisebbeknek, azaz a nagyon kicsiknek. Törölközőre nincs szükség, hideg nincs, a bőrük megszárad percek alatt. - Turóczi Ildikó szabadnaplója.

Szokom a helyem, ő is engem. OK minden.

2012. március 7. - Turóczi Ildikó

Egy hétéves forma kisfiút cipel a nagymamája, ő is a hátára csomagolja a járni már nem tudó gyermeket. Leül a váróban. Polycarp magyaráz, Patience regisztrál, a betegek várnak. - Turóczy Ildikó szabadnaplója.

A protokollt be kell tartani

2012. március 6. - Turóczi Ildikó

A csomagjainkat lerakjuk a palota teraszára, Polycarp gyorsan elmondja a protokollt: mielőtt belépnék a palotába, megállok az ajtóban, jobb tenyérrel háromszor megpaskolom a bal alkaromat, és miközben hosszan elnyújtott beeee-t mondok, mélyen, tisztelettel meghajlok. - Ezen a héten Turóczi Ildikó írja a SZABADNAPLÓT.

Heten egy tragacsban, a forgalom kaotikus

2012. március 5. - Turóczi Ildikó

A Litera nemrég SZABADNAPLÓ címen naplópályázatot hirdetett, amelyben minden hónapban lehetőséget kap egy a szerkesztőség által kiválasztott pályázó, hogy egy héten át írja a Litera netnaplóját. Első alkalommmal Turóczi Ildikó írásait olvashatják.


Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Szabadnapló

Hamarosan jön az első Szabadnapló!

A Litera nemrég Szabadnapló címen naplópályázatot hirdetett. A Litera szerkesztősége első alkalommal Turóczi Ildikót választotta, akinek március 5-étől olvashatják naplóját oldalunkon.