hirdetés

Keresési eredmény a(z) „felhívás” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Felhívás

Márciustól új gyakornokokat várunk! – Jelentkezési határidő: február 20.!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2019. február 20., dél.

PÁLYÁZAT

Pályázat a Visegrádi Irodalmi Rezidencia Programra

Ismét tavaszi és őszi pályázatot hirdet a visegrádi országok által támogatott Visegrádi Irodalmi Rezidencia program. Írók, költők és kulturális újságírók jelentkezését várják.

Felhívás

Szeptembertől új gyakornokokat várunk! – Jelentkezési határidő: augusztus 27.!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 27., dél.

Pályázati felhívás

Solidarity Academy 2018: Borderlands – pályázati felhívás

A lengyelországi European Solidarity Centre és a József Attila Kör közös pályázati kiírása 20-30 év közötti újságírók számára.

Hír

A Bárka folyóirat pályázatot hirdet

A 25 éves Bárka tanulmány- és esszépályázatot hirdet, melynek beküldési határideje 2018. augusztus 1. A pályázat célja a magyar irodalom elmúlt tíz évének föltérképezése, számbavétele.

Felhívás

Küldj egy jelet!

Felhívást intézünk a szerzőkhöz, küldjenek képeslapot az olvasónak, valamint az olvasókhoz, küldjenek képeslapot egy írónak. A küldeményeket postai úton a Litera címére várjuk folyamatosan, hagyományos küldeményként, legkésőbb augusztus 31-ig.

Hír

Októberben újra JAK Műfordító Tábor – Felhívás

A József Attila Kör 2018-ban is meghirdeti Műfordító Táborát a magyar irodalom fordítói számára. A tábort 2018. október 7. és 14. között Dunabogdányban rendezik meg, szeptember 15-ig lehet jelentkezni.

Íróles – Galéria 4.

ÍRÓLES – Az olvasók fotózták 4.

Több mint 15 éve fotózzuk rendületlenül a könyvheti standok között bóklászó, dedikáló írókat. Idén arra voltunk kíváncsiak, hogyan látja őket az olvasó. A beérkezett képekből válogattunk. Íme, a negyedik adag, ez alkalommal nyolc képpel!

Íróles – Galéria 2.

ÍRÓLES – Az olvasók fotózták 2.

Több mint 15 éve fotózzuk rendületlenül a könyvheti standok között bóklászó, dedikáló írókat. Idén arra voltunk kíváncsiak, hogyan látja őket az olvasó. A beérkezett képekből válogattunk. Íme, a második tíz!

Íróles – Galéria 1.

ÍRÓLES – Az olvasók fotózták 1.

Több mint 15 éve fotózzuk rendületlenül a könyvheti standok között bóklászó, dedikáló írókat. Idén arra voltunk kíváncsiak, hogyan látja őket az olvasó. A beérkezett képekből válogattunk. Íme, az első tíz!

További találatok