hirdetés

Keresési eredmény a(z) „gyakornok” címkére

Keresési találatok a(z) Hírek kategóriában

Felhívás

Márciustól új gyakornokokat várunk! – Jelentkezési határidő: február 20.!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2019. február 20., dél.

Felhívás

Decembertől új gyakornokokat várunk! – Jelentkezési határidő: november 26.!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2018. november 26., dél.

Felhívás

Szeptembertől új gyakornokokat várunk! – Jelentkezési határidő: augusztus 27.!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 27., dél.

Felhívás

Márciustól új gyakornokokat várunk!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2018. február 26., dél.

Felhívás

Újra gyakornokokat keresünk!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2017. november 27., 12:00.

Felhívás

A Litera újra gyakornokokat keres!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2017. május 23. 

Felhívás

A Litera újra gyakornokokat keres!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2017. február 28. 

Felhívás

Újra várja gyakornokok jelentkezését a Litera!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2016. november 23. 

Hír

A Litera gyakornokot keres! (LEJÁRT)

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 22. 

Felhívás

A Litera gyakornokot keres!

Szereted az irodalmat? Ismered és naponta olvasod a Literát? Minden vágyad, hogy megismerd, hogy működik egy szerkesztőség? Most itt a lehetőség, gyakornokot keresünk! – Jelentkezési határidő: 2016. február 17.

További találatok